משלוח חינם בקנייה ב- 199 ₪ ומעלה
10% הנחה לחברי המועדון A-LIST בהזנת קוד קופון בעמוד התשלום

מדיניות פרטיות, מאגר מידע ודיוור ישיר

  • לקוחות ומועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ
  • ח.פ. 51-122862-9

א. הקדמה

  1. רשת מלונות אטלס בע"מ מכבדת את פרטיותם של לקוחותיה ושל חברי מועדון הלקוחות של רשת מלונות אטלס בע"מ, ואנו מחויבים לשמירה עליה. מסמך זה מסביר מה נעשה עם הפרטים האישיים שלכם.
  2. מדיניות פרטיות זו אומצה על ידי רשת מלונות אטלס בע"מ בקשר לאיסוף והפצת מידע (להלן "מדיניות הפרטיות") בקשר ללקוחות ולמועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ (להלן – "מועדון הלקוחות").
  3. מדיניות הפרטיות מציינת את הסוגים של המידע האישי וכן מידע אחר (כהגדרתם על פי דין) שרשת מלונות אטלס בע"מ אוספת במסגרת התקשרותה עם לקוחותיה ועם חברי מועדון הלקוחות שלה, כיצד נאסף המידע ואיזה שימוש תעשה בו רשת מלונות אטלס בע"מ.
  4. ההסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם לתנאים של מדיניות פרטיות זו בזמן הביקור הראשון באתר המופעל על ידי רשת מלונות אטלס בע"מ ובבעלותה (https://www.atlas.co.il/heb/ ו/או https://shop.atlas.co.il– להלן – "האתר"), מאפשרת לרשת מלונות אטלס בע"מ להשתמש בעוגיות בכל פעם שאתם מבקרים באתר.
  5. בביצוע פעולות ו/או רכישות באתר וכן ברישום כחבר מועדון הלקוחות של רשת מלונות אטלס בע"מ אתם מסכימים לתנאי מדיניות הפרטיות. יש לקרוא את מדיניות הפרטיות בעיון.
  6. מדיניות הפרטיות נכתבה בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, אך מתייחסת לכל מין ומגדר, יחידים ורבים כאחד.

ב. איסוף מידע אישי

ההרשמה למועדון הלקוחות, חלק מהשירותים הניתנים לחברי מועדון הלקוחות וכן ביצוע הזמנות באתר טעונים מסירת פרטים מידע אישי. מובהר כי אינכם מחויבים למסור מידע זה על פי דין ומסירתם תלויה בהסכמתכם וברצונכם החופשי – אולם ללא מסירת מידע זה לא תוכלו להפוך לחברי מועדון הלקוחות ו/או לא תוכלו לבצע פעולות שונות באמצעות האתר. לדוגמא – ללא מסירת תאריך לידה לא תוכלו לנצל הטבת יום הולדת.

המידע שיימסרו לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או חבריי מועדון הלקוחות ו/או שייאסף אודותיהם במסגרת זו יישמר במאגרי המידע הרשומים של רשת מלונות אטלס בע"מ, ובין היתר במאגר המידע של הלקוחות ומועדון הלקוחות וייעשה בו שימוש כמפורט במדיניות פרטיות זו. להלן סוגי המידע שיישמרו ויאפשר שייעשה בהם שימוש:

  1. מידע על המחשב שלכם, כולל כתובת ה-IP שלכם, מיקומכם הגאוגרפי, סוג הדפדפן והגרסה שלו, ומערכת ההפעלה;
  2. מידע על הביקורים והשימוש שלכם באתר, כולל מקור ההפניה, אורך הביקור, צפיות בעמודים, ונתיבי המעבר שלכם באתר;
  3. מידע, כמו למשל כתובת הדואר האלקטרוני שלכם, שאתם מזינים בזמן ביצוע פעולות באתר האינטרנט של רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או בעת ההרשמה למועדון הלקוחות של רשת מלונות אטלס בע"מ או שתעדכנו אותנו בו;
  4. מידע שאתם מזינים / כותבים בטופס בזמן הרישום למועדון הלקוחות של רשת מלונות אטלס בע"מ או מידע שתעדכנו בכל שלב באתר האינטרנט – לדוגמה, שמכם, כתובתכם, ארץ מוצא, מספר תעודת הזהות/ דרכון, מסר טלפון, תמונות פרופיל, מגדר, תאריך לידה, יום נישואין, מצב מערכות יחסים (פרטי בן/בת הזוג), פרטי בן/ בת זוג ופרטי ילדים, תחומי עניין ותחביבים, פרטי השכלה, ופרטי תעסוקה, סיסמאות, פרטי הזמנות שביצעתם, כתובת חיוב, פרטי חשבון בנק/ אמצעי תשלום, פרטי כרטיסי אשראי, נקודות שצברתם/ ניצלתם, מבצעים והטבות שעומדים לרשותכם ו/או שניצלתם;
  5. מידע, כמו למשל השם וכתובת הדואר האלקטרוני שלכם, שאתם מזינים על מנת ליצור מנוי להודעות הדואר האלקטרוני ו/או הניוזלטר שלנו;
  6. המידע שאתם מזינים בזמן השימוש בשירותים באתר;
  7. מידע שנוצר בזמן השימוש באתר, כולל מתי, כמה, ובאילו נסיבות אתם משתמשים בו לרבות מידע אודות ניסיונות לבצע הזמנות אף אם ההזמנות לא הושלמו;
  8. מידע שקשור לכל דבר שאתם רוכשים, הזמנות שביצעתם ו/או שביטלתם, מספר החדרים שהוזמנו וסוגם, המוצרים שהזמנתם, פרטיכם, פרטי ילדיכם ופרטי האורחים ששהו עמכם, המלונות בהם ביקרתם, מועדי הגעה ועזיבה ושירותים ומוצרים שנרכשו במלונות רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או באתר, העדפות אישיות (כהגדרתן להלן) ובקשות ספציפיות (למשל – סוג מיטה), שירותים בהם אתם משתמשים, או העברות שאתם מבצעים, השם שלכם, הכתובת, מספר הטלפון, כתובת הדואר האלקטרוני, כתובת למשלוח דואר, מספר פקס, מספר תעודת זהות או דרכון ופרטי כרטיס האשראי שלכם, הערות נוספות;
  9. העדפות אישית של לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או של חברי מועדון הלקוחות – כגון תחומי עניין, פעילויות, תחביבים, בחירת מזון ומשקאות, בקשות שהעברתם אלינו וכן העדפות שנלמדו עליכם במהלך ביקוריכם במלונות רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או במסגרת הזמנות ו/או פעולות שביצעתם באתר.
  10. רישומי כניסה ויציאה מחדרי מלון באמצעות מפתחות/ כרטיס אלקטרוני.
  11. מידע שנכלל במסרים שאתם שולחים לנו בדואר האלקטרוני או באמצעות האתר, כולל תוכן המסר והמטא-דאתה שלו;
  12. נתונים דמוגרפיים (גיל, מין, כתובת מגורים, אזרחות, שפה מועדפת וכיוב').
  13. כל סוג אחר של פרטים אישיים שאתם שולחים אלינו.
  14. חשבון משתמש – בחשבון המשתמש של כל חבר מועדון לקוחות ירוכז מידע כגון פרטי ההזמנות וההעדפות של חבר מועדון הלקוחות. על מנת להיכנס לחשבון האישי יש להזין את הדואר האלקטרוני של חבר מועדון הלקוחות ואת הסיסמא האישית. רשת מלונות אטלס בע"מ שומרת לעצמה את הזכות לשנות את דרכי הכניסה לחשבון האישי באמצעות אמצעי זיהוי ואבטחה אחרים.
  15. מידע אחר – קרי נתונים שאינם מגלים את הזהות הספציפית ואינם מתייחסים לאדם מסויים.
  16. שילוב של כמה או כל המידעים לעיל.

בביצוע פעולות כלשהן באתר ו/או בהצטרפותכם למועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ אתם מתחייבים כי כל המידע שתמסרו הינו נכון, מלא ומדוייק. לפני שתחשפו בפנינו את הפרטים האישיים של אדם אחר, עליכם לבקש את הסכמת האדם הזה גם עבור השיתוף וגם עבור העיבוד של אותם הפרטים האישיים לפי מדיניות זו. כאשר אתם מוסרים מידע אישי של צד ג' אתם מצהירים כי קיבלת את הסכמתו המפורשת למסירת המידע, לשם שימוש במידע זה על פי תנאי מדיניות אלה.

ג. שימוש בפרטים האישיים שלכם

בפרטים אישיים שנמסרו לרשת מלונות אטלס בע"מ דרך האתר ו/או הרישום למועדון הלקוחות ייעשה שימוש למטרות שצוינו במדיניות זו, או בעמודים הרלוונטיים שבאתר ו/או בתקנון מועדון הלקוחות. ייתכן שרשת מלונות אטלס בע"מ תשתמש בפרטים האישיים שלכם למטרות הבאות:

  1. ניהול האתר, מועדון הלקוחות ועסקיה של רשת מלונות אטלס בע"מ;
  2. התאמה אישית של האתר עבורכם וכן ניהול וייעול הקשר עם לקוחות ועם חברי מועדון הלקוחות ויצירת קשר;
  3. זיהוי של הגולשים לצורך כניסות לאזורים טעונים הרשמה;
  4. לאפשר לכם להשתמש בשירותים הזמינים באתר שלנו, להתעדכן ולקבל הודעות באשר לרשת מלונות אטלס בע"מ ו/או למועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ;
  5. לשלוח לכם התראות בדואר אלקטרוני שביקשתם באופן ספציפי;
  6. שליחה של הניוזלטר שלנו אליכם בדואר אלקטרוני;
  7. שליחה של הודעות, עלוני מידע ומסרים שיווקיים ואחרים שקשורים לרשת מלונות אטלס בע"מ, למועדון הלקוחות של רשת מלונות אטלס בע"מ, והעסקים של חברות צד ג' שנבחרו בקפידה שלדעתנו עשויות לעניין אתכם, בדואר, בדואר אלקטרוני, במסרונים או באמצעות טכנולוגיות דומות;
  8. שימוש בנתונים סטטיסטיים על ידי רשת מלונות אטלס בע"מ וכן אספקה של מידע סטטיסטי בנוגע למשתמשים שלנו לצד ג' (צד ג' זה לא יוכל לזהות אף משתמש בודד לפי המידע);
  9. תחזוקת האתר וכן שמירה על האתר מאובטח ומניעת הונאה;
  10. אימות של היענות לתנאי השירות המכתיבים את אופן השימוש באתר (כולל ניטור של הודעות פרטיות שנשלחו דרך שירות ההודעות הפרטיות של האתר);
  11. שימושים אחרים.

אם תמסרו לרשת מלונות אטלס בע"מ מידע אישי לפרסום באתר, אנחנו נפרסם את המידע ונשתמש בו בדרכים אחרות בהתאם לרישיון שתספקו לנו.

יובהר כי ללא מסירת הפרטים הנדרשים ומתן האישורים הנדרשים בשדות החובה יתכן ולא תוכלו לבצע פעולות שונות באתר האינטרנט. כמו כן,  ללא מסירת הפרטים הנדרשים ומתן האישורים הנדרשים בשדות החובה בעת הרישום למועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ לא ניתן יהיה להשלים את הרישום למועדון הלקוחות. כמו כן לקוחות שאינם חברי מועדון

עליכם למסור אך ורק פרטים נכונים, מדוייקים ומלאים ואתם מאשרים בביצוע הזמנה ו/או במסגרת ההרשמה למועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ את נכונות הפרטים שמסרתם. מסירת פרטים שגויים או חלקיים עלולה למנוע את האפשרות להשלים את הרישום ו/או את ביצוע הפעולות באתר ו/או לעשות שימוש בחברות במועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ, לפגוע באיכות השירות שיינתן לכם וביכולת ליצור עמכם קשר, במידת הצורך.

ד. חשיפת פרטים אישיים ושימוש בהם

רשת מלונות אטלס בע"מ תנקוט באמצעים סבירים ומקובלים על מנת לשמור ולמנוע העברת מידע מזהה של לקוחותיה וכן של חברי מועדון הלקוחות לצדדים שלישיים, למעט במקרים שיפורטו להלן.

רשת מלונות אטלס בע"מ עשויה למסור את הפרטים האישיים שלכם לכל אחד מהעובדים, המנהלים, המבטחים, היועצים המקצועיים, הסוכנים, הספקים, או קבלני המשנה שלה, במידה סבירה וכנדרש למטרות המצוינות במדיניות זו.

רשת מלונות אטלס בע"מ עשויה למסור את הפרטים האישיים שלכם לכל חברה בקבוצת החברות שלה במידה סבירה וכנדרש למטרות המצוינות במדיניות זו.

רשת מלונות אטלס בע"מ עשויה למסור את הפרטים האישיים שלכם ו/או להשתמש בהם לאחת או יותר מהמטרות הבאות:

  1. במסגרת שיתופי פעולה עסקיים עם חברות הקשורות עסקית עם רשת מלונות אטלס בע"מ – כגון com.
  2. עיבוד של מידע הנוגע לעסקאות שיבצעו לקוחות ו/או חברי מועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ ואת לצורך השלמת ההזמנה, התאמת השירותים להעדפות שלכם, אספקת מוצרים ושירותים ושמירת רשומות לגבי העסקאות שתבצעו.
  3. קשר עם לקוחות ו/או חברי מועדון הלקוחות – כגון לצורך הזמנה לאירועים או הצעת שירותים.
  4. תגובות לפניות של לקוחות ו/או חברי מועדון הלקוחות וגורמים הקשורים בהם.
  5. לצורך השלמת בקשה ו/או פניה ו/או הזמנה ו/או אספקת שירות ו/או העברת תשלום מטעמכם. רשת מלונות אטלס בע"מ עושה שימוש בשירותי סליקה חיצוניים, ולשם כך ולמטרת ביצוע תשלומים וחיובים יעשה גם שימוש בפרטי התשלום שיוזנו.
  6. מטרות עסקיות וסטטיסטיות – כגון פיתוח מוצרים, שיפור האתר, שיפור השירותים שלנו, זיהוי מגמות שימוש באתר ודפוסי ביקורים, בדיקת יעילותם של אמצעים לקידום מכירות, שינויים במועדון הלקוחות ותנאיו.
  7. שיווק וקידום מכירות – משלוח הודעות שיווקיות ואחרות בעניין רשת מלונות אטלס בע"מ, מוצרים ושירותים שעשויים לעניין את הנמען, עלוני מידע, מידע באשר לצבירת וניצול נקודות על ידי חברי מועדון הלקוחות.
  8. לפי מה שנדרש על פי חוק, במקרה של צו שיפוטי ו/או דרישת רשות מוסמכת לכך;
  9. בהקשר של כל הליך משפטי קיים או עתידי שרשת מלונות אטלס בע"מ ו/או מי מטעמה ו/או לקוח של רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או מי מטעמו ו/או חבר במועדון הלקוחות ו/או מי מטעמו – צד להם – ו/או הקשור בהם;
  10. על מנת לבסס, להפעיל, או להגן על זכויותיה המשפטיות של רשת מלונות אטלס בע"מ (כולל אספקה של מידע לאחרים למטרות מניעת הונאה והפחתה של סיכון אשראי);
  11. לרוכש (או הרוכש הפוטנציאלי) של כל עסק או רכוש שרשת מלונות אטלס בע"מ רוכשת (או שוקל לרכוש);
  12. ולכל אדם שרשת מלונות אטלס בע"מ מאמינה במידה סבירה שעשוי לפנות לבית דין או לכל רשות מוסמכת לצורך מסירה של הפרטים האישיים בהם סביר לדעתנו שאותו בית דין או רשות יורה על מסירה של פרטים אישיים אלה.
  13. אם רשת מלונות אטלס בע"מ תארגן את פעילותה באמצעות גוף אחר וכן במקרה שתתמזג עם גוף אחר או תמזג את פעילותה עם פעילותו של גוף אחר – תהא רשת מלונות אטלס בע"מ רשאית להעביר לגוף הנ"ל את פרטי לקוחותיה וחברי מועדון הלקוחות ובלבד שהגוף האחר יקבל על עצמו את הוראות מדיניות פרטיות זו.
  14. אם תועלה טענה ו/או יתעורר חשד כי לקוח של רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או חבר המועדון ביצע מעשה בלתי חוקי ו/או הפר תנאי מתנאי אתר האינטרנט ו/או תקנון מועדון הלקוחות ו/או מדיניות פרטיות זו ו/או כל הסכם עם רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או מי מטעמה.
  15. אם וככל ומסירת המידע תידרש לצורך פעילותה של רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או פעילות אתר האינטרנט שלה ו/או מועדון הלקוחות – כגון העברת פרטים לעובדים, לקבלני משנה ו/או לגופים אחרים השותפים ו/או מעורבים בהפעלת הפעילות השיווקית של החברה.
  16. בכל מחלוקת ו/או טענה ו/או תביעה ו/או דרישה ו/או הליכים משפטיים אם יהיו בין לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או חברי מועדון הלקוחות ו/או מי מטעמם לבין רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או מי מטעמה (לרבות צדדי ג' שנחשפו למידע ממאגר המידע).
  17. בכל מקרה בו סבורה רשת מלונות אטלס בע"מ כי מסירת המידע נחוצה על מנת למנוע ו/או לצמצם נזק לגופם ו/או לרכושם ו/או כדי להגן עם אינטרס חיוני של המשתמשים באתר ו/או של רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או של צדדים שלישיים אחרים, לפי שיקול דעתה הבלעדי של רשת מלונות אטלס בע"מ.
  18. על פי בקשה מפורשת של לקוח רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או חבר מועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ.
  19. רשת מלונות אטלס בע"מ עשויה להעביר מידע אישי למדינה מחוץ לישראל או לאיחוד האירופאי לצורך אחסון ו/או עיבוד.
  20. ביצוע פעולות באתר ו/או מילוי טופס ההרשמה למועדון הלקוחות של רשת מלונות אטלס בע"מ מהווה הסכמה של מבצע הפעולה ו/או הנרשם לכך שפרטיו וכל נתון שיצטבר אודותיו ו/או שיופק על סמך ניתוח פרטים אלה וכל מידע אודותיו שהגיע/או שיגיע לידיעת רשת מלונות אטלס בע"מ יישמר ויעשה בו שימוש באופן המפורט במדיניות פרטיות זו.
  21. ללקוחות ו/או לנרשמים כחברי מועדון הלקוחות של רשת מלונות אטלס בע"מ לא תהיה טענה ו/או דרישה כלפי רשת מלונות אטלס בע"מ בקשר למסירת פרטיהם כאמור והם מוותרים בזאת על כל טענה ו/או תביעה כאמור.

למעט על פי הכתוב במדיניות זו, רשת מלונות אטלס בע"מ לא תספק את הפרטים האישיים שלכם לצד ג' –אך אין באמור במדיניות פרטיות זו כדי לגרוע מזכותה של רשת מלונות אטלס בע"מ להעביר לצדדי ג' מידע שאינו אישי, אשר אין בו כדי לזהות את חבר מועדון הלקוחות או מי מטעמו בשמם ו/או בפרטי זהות באופן אישי.

ה. איסוף המידע – מידע אישי ומידע אחר נאסף באופן הבא:

  1. שירותים מקוונים: בעת רישום למועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ, בעת ביצוע כל הזמנה (או ביטול) על ידי לקוחות מכל מין וסוג, רכישת טובין או שירותים, יצירת קשר עם רשת מלונות אטלס בע"מ ונציגיה בכל דרך שהיא, פרסום בדפי המדיה החברתית, הצטרפות לרשימת דיוור או השתתפות בסקרים או משובים וכיוב'.
  2. ביקורים במלונות ואינטראקציה שאינה מקוונת: בעת ביקור/ שהייה במלונות רשת מלונות אטלס בע"מ, בעת שימוש בשירותים שמציעה רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או השתתפות באירועים שיווקיים או אחרים שרשת מלונות אטלס בע"מ תקיים וכן צילומים ממצלמות שמסגרת אותם ביקורים/ אירועים, מערכת מפתחות אלקטרוניים ו/או כל אמצעי אבטחה אחר.
  3. מקורות אחרים: למשל מידע שיתקבל מצדדים שלישיים לרבות חברות כרטיסי חיוב, מרשויות המדינה, נותני שירותים של רשת מלונות אטלס בע"מ וכיוב'.
  4. מידע אוטומטי: הנאסף כאשר אתם עושים שימוש באתר נאסף מידע לגבי הפעילות שלכם וכן נאסף מידע אוטומטי נוסף מהדפדפן – כגון כתובת IP, סוג הדפדפן, מערכת ההפעלה, נתוני רשת ניידת, דפים שנצפו וזמני גלישה. מידע זה משמש את רשת מלונות אטלס בע"מ בהתקשרות ומתן שירותים ללקוחותיה ולחברי מועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ.
  5. מרכז המכירות /שירות לקוחות: כאשר יוצרים הזמנה טלפונית או יוצרים קשר באמצעות דואר אלקטרוני, פקס, צ'אט מקוון, דרך שירות הלקוחות וכיוב' – תקשורת זו עשויה להיות מתועדת, בין היתר לצורך בחינת איכות השירות.
  6. ייתכן שמידע שרשת מלונות אטלס בע"מ אוספת יאוחסן, יעובד, ויועבר בין כמה מדינות, על מנת לאפשר לרשת מלונות אטלס בע"מ להשתמש במידע בהתאם למדיניות זו.
  7. ייתכן שמידע שרשת מלונות אטלס בע"מ אוספת יועבר למדינות להן אין חוקי הגנת נתונים התואמים את אלה הפועלים באזור הכלכלי האירופי.
  8. פרטים אישיים שאתם מפרסמים באתר של רשת מלונות אטלס בע"מ או מוסרים לפרסום באתר עשויים להיות זמינים, באמצעות האינטרנט, מסביב לעולם. רשת מלונות אטלס בע"מ אינה יכולה למנוע את השימוש או השימוש לרעה במידע הזה בידי אחרים.
  9. אתם מביעים הסכמה לאיסוף והעברות הפרטים האישיים המתוארות במדיניות פרטיות זו.

ו. שמירת פרטים אישיים

  1. סעיף זה מפרט את תהליך ומדיניות שמירת הנתונים של רשת מלונות אטלס בע"מ, המתוכננים לעזור להבטיח שרשת מלונות אטלס בע"מ נענית לחובות המשפטיות הנוגעות לשמירה ולמחיקה של פרטים אישיים.
  2. רשת מלונות אטלס בע"מ תשמור מסמכים (כולל מסמכים אלקטרוניים) המכילים נתונים אישיים:
    1. למשך 7 שנים מביצוע כל הזמנה (או ביטול) על ידי לקוח ו/או חבר מועדון הלקוחות ו/או מי מטעמם.
    2. לאורך כל תקופת החברות במועדון הלקוחות של רשת מלונות אטלס בע"מ ו- 7 שנים לאחר פקיעת החברות במועדון הלקוחות.
    3. כל עוד לפי מה שנדרש מרשת מלונות אטלס בע"מ על פי חוק;
    4. אם לדעת רשת מלונות אטלס בע"מ המסמכים עשויים להיות רלוונטיים לכל הליך משפטי מתמשך או פוטנציאלי;
    5. על מנת לבסס, להפעיל, או להגן על זכויותיה המשפטיות של רשת מלונות אטלס בע"מ (כולל אספקה של מידע לאחרים למטרות מניעת הונאה והפחתה של סיכון אשראי).

ז. אבטחת הפרטים האישיים שלכם

  1. רשת מלונות אטלס בע"מ תנקוט באמצעים סבירים ומקובלים ארגוניים וטכניים על מנת למנוע את האבדן, השימוש לרעה, או השינוי של הפרטים האישיים שלכם. אנו מפעילים אמצעי הגנה והצפנה ונהלים לאבטחת המידע הנהוגים, המיועדים למזער את הסיכונים מפני גניבה, פגיעה, אובדן או גישה בלתי מורשית למידע. עם זאת, אין וודאות שיישומים אלה מבטיחים באופן מוחלט שמידע אישי לא ייחשף ולא ייגנב ממאגר המידע. רשת מלונות אטלס בע"מ אינה מתחייבת לכך, ואינכם יכולים באופן סביר לצפות לכך, שהשירותים ומערכות המידע המשמשות אתנו יהיו חסינים מפני גישה בלתי מורשית למידע המאוחסן בהם. בעצם ביצוע כל הזמנה על ידי כל לקוח באמצעות האתר וכן בעת ההרשמה למועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ והשימוש באתר אתם מודעים ומסכימים למגבלות אלה.
  2. רשת מלונות אטלס בע"מ מבהירה כי במקרים שאינם בשליטתה היא אינה מתחייבת כי האתר יתנהל כסדרו, ללא כל הפרעה, או שהאתר והמידע האישי יהיו חסינים באופן מוחלט מפני גישה בלתי מורשית אל מאגרי המידע של רשת מלונות אטלס בע"מ. לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או חברי מועדון הלקוחות וכל משתמש באתר מודעים לכך שרשת מלונות אטלס בע"מ לא תישא באחריות בגין כל נזק או אובדן, ישירים או עקיפים, מכל סוג שהוא, שנגרמו כתוצאה מכך – לרבות בשל פגיעה בפרטיות של חברת מועדון הלקוחות או מי מטעמו.
  3. רשת מלונות אטלס בע"מ תאחסן את כל הפרטים האישיים שאתם מספקים אצל ספקי אירוח שרתים וגיבוי מידע, שעשויים להימצא אף מחוץ לגבולות המדינה. הסכמתך למדיניות זו מהווה גם הסכמה לשמירת המידע בחו"ל והעברתו מחוץ לגבולות ישראל.
  4. כל ההעברות הכספיות הממוחשבות שבוצעו דרך האתר שלנו יהיו מוגנות באמצעות טכנולוגיית הצפנה. שימוש וסליקת כרטיסי אשראי נעשית באופן מוצפן ומאובטח באמצעות חברות סליקת אשראי חיצוניות, העושות שימוש בשיטות ומנגנוני הצפנה בהתאם לתקנים בינלאומיים. ידוע ללקוחות ולחברי מועדון הלקוחות כי רשת מלונות אטלס בע"מ לא תהיה אחראית לכל נזק ו/או אובדן, ישירים או עקיפים, מכל סוג שהוא, שיגרמו בעקבות ההעברות הכספיות ו/או הסליקה דלעיל ללקוחות ו/או לחברי מועדון הלקוחות ו/או מי מטעמם.
  5. שידור של מידע על פני האינטרנט אינו מאובטח מעצם היותו, ורשת מלונות אטלס בע"מ אינה יכולה להבטיח שנתונים שנשלחים דרך האינטרנט יהיו מאובטחים.
  6. אתם אחראים על שמירת הסיסמא בה אתם משתמשים לקבלת גישה לאתר שלנו חסויה;

ח. הזכויות שלכם

על פי חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א – 1981, כל אדם זכאי לעיין בעצמו, או על ידי בא כוחו שהרשהו בכתב או על ידי אפוטרופוס במידע המוחזק במאגר המידע של לקוחות ומועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ; אספקת פרטים אלה תהיה כפופה לתנאים הבאים:

  1. תשלום של עמלה;
  2. אספקה של ראיות הולמות עבור הזהות שלכם (תעודה מזהה ועליה אישור עו"ד/ נוטריון ואסמכתא לכתובת המגורים).

רשת מלונות אטלס בע"מ עשויה לסרב למסור פרטים אישיים שאתם מבקשים עד למידה המורשית על פי חוק.

אדם שעיין במידע שעליו ומצא כי אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות אל בעל מאגר המידע (רשת מלונות אטלס בע"מ) בבקשה לתקן את המידע או למוחקו. אם רשת מלונות אטלס בע"מ תסרב היא תודיע לכם על כך בדרך הקבועה בדין ועל החלטה זו תהיו רשאים לערער באופן ובדרך שנקבעו בתקנות שהותקנו מכח חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א – 1981.

שימוש לב כי מחיקת מידע עלולה למנוע מכם להמשיך ולקבל שירותים או מידע כלקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או בקשר למועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ ואף לביטול החברות במועדון הלקוחות.

בנוסף אתם רשאים בכל עת לבקש לבטל את חברותכם במועדון הלקוחות של רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או להסיר את פרטיכם ממאגר המידע, בכפוף לאמור בפרק ו' למסמך זה – וזאת באמצעות פניה בכתב לפקס שמספרו 03-7608920 או בדואר אלקטרוני: [email protected].

ט. אתרים של צדדי ג'

האתר שלנו כולל קישורים חיצוניים ופרטים על אתרים של צדדי ג'. לרשת מלונות אטלס בע"מ אין שליטה ו/או אחראיות על מדיניות הפרטיות והנהלים של כל צד ג'.

י. עדכון מידע ויצירת קשר

בכל תכתובת או פניה לרשת מלונות אטלס בע"מ יש לציין את פרטיכם המלאים, לרבות כתובת דואר אלקטרוני ליצירת קשר ופירוט מדוייק של הפניה. רשת מלונות אטלס בע"מ תשתדל להשיב לכל פניה בתוך זמן סביר.

עליכם להודיע לרשת מלונות אטלס בע"מ אם יש צורך לתקן או לעדכן או למחוק את הפרטים האישיים שרשת מלונות אטלס בע"מ מחזיקה על לקוחות ו/או חברי מועדון הלקוחות ו/או מי מטעמם.

יא. שינויים במדיניות הפרטיות

רשת מלונות אטלס בע"מ רשאית לעדכן ו/או לשנות מעת לעת את תנאי מדיניות הפרטיות, לפי שיקול דעתה. רשת מלונות אטלס בע"מ תפרסם הודעה על שינויים אלה בעמוד הבית של אתר האינטרנט שלה ו/או על ידי משלוח דואר אלקטרוני אל חברי מועדון הלקוחות 30 ימים לפני כניסתם לתוקף של שינויים מהותיים במדיניות הפרטיות ו- 7 ימים לפני כניסתם של שינויים שאינם מהותיים במדיניות הפרטיות.  ככל שיבוצעו שינויים במדיניות הפרטיות בהתאם להוראות כל דין ו/או דרישת רשות מוסמכת – יכנסו השינויים לתוקף בהתאם להוראות הדין או הדרישה כאמור. המשך ביצוע פעולות ו/או הזמנות באתר האינטרנט של רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או  המשך החברות במועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ לאחר השינוי במדיניות הפרטיות יהווה עדות וראיה חלוטה להסכמתכם למדיניות המתוקנת. ככל שאינכם מסכימים עם הנוסח המעודכן של המדיניות – עליכם להודיע לרשת מלונות אטלס בע"מ כי אתם מבקשים לבטל את חברותכם במועדון לקוחות רשת מלונות אטלס בע"מ וכן עליכם לחדול מלעשות כל שימוש נוסף באתר.

בכל עת תוכלו לעיין במדיניות הפרטיות העדכנית באמצעות לחיצה על הקישור המתאים באתר האינטרנט של רשת מלונות אטלס בע"מ.         

יב. עוגיות – Cookies

אתרי האינטרנט של רשת מלונות אטלס בע"מ משתמש במזהים דיגיטליים מקוונים שונים, אשר יקראו באופן כללי עוגיות (להלן – "עוגיות" ו/או ""Cookies). עוגייה היא קובץ המכיל מזהה (מחרוזת של אותיות ומספרים) שנשלח על ידי שרת אינטרנט לדפדפן אינטרנט ומאוחסן בדפדפן. אז, המזהה נשלח בחזרה לשרת בכל פעם שהדפדפן מבקש מהשרת להציג דף אינטרנט. עוגיות יכולות להיות או עוגיות "עיקשות" או עוגיות "פעולה". עוגייה עיקשת תאוחסן בדפדפן שלכם ותישאר בתוקף עד תאריך התפוגה שנקבע לה, אלא אם תימחק על ידי המשתמש לפני תאריך התפוגה; עוגיית פעולה, מאידך, תפוג בסוף זמן הגלישה הנוכחי שלכם, כשתסגרו את הדפדפן. בדרך כלל עוגיות לא כוללות מידע שמזהה משתמשים אישית, אבל פרטים אישיים שאנחנו מאחסנים הנוגעים עליכם יכולים להיות מקושרים למידע המאוחסן והמתקבל מתוך עוגיות.

עוגיות מכילות מידע מגוון כדוגמת הדפים בהם ביקרו משתמשים, משך זמן השהייה באתר או בדפים ספציפיים, כיצד ומהיכן הגיעו משתמשים לאתר, ועוד. המידע בעוגיות מוצפן ורשת מלונות אטלס בע"מ נוקטת באמצעים כדי להבטיח כי רק מחשבי רשת מלונות אטלס בע"מ ו/או מי מטעמה יוכלו לקרוא ולהבין את המידע האישי האגור בעוגיות.

השימוש בעוגיות נעשה לצורך תפעולו השוטף והתקין של האתר והשירותים, לצורך אבטחת הנתונים, וכן כדי לאסוף נתונים סטטיסטיים אודות אופן השימוש באתר ובשירותיו, לאימות פרטים ולשיפור חווית הגלישה והשימוש תוך התאמת האתר להעדפות אישיות, להקל על הגלישה בו, לשם אפיון מוצרים והתאמת הצעות, אף בעת גלישה באתרים אחרים – הכל למרות שיווקיות, סטטיסטיות, מחקריות ומסחריות וכן לצורכי אבטחת מידע.

השמות של העוגיות בהן אנחנו משתמשים באתר שלנו, והמטרות לשמן הן בשימוש, מפורטות מטה:

  1. אנחנו משתמשים בשירותי Google Analytics ו-Adwords באתר שלנו כדי לזהות מחשב כשמשתמש {כללו את כל השימושים הקיימים לעוגיות באתר שלכם מבקר באתר / לעקוב אחרי משתמשים בזמן השימוש שלהם באתר / לאפשר לנו להשתמש בעגלת קניות באתר / לשפר את נוחות השימוש באתר / לנתח את השימוש באתר / לנהל את האתר / למנוע הונאה ולשפר את האבטחה של האתר / להתאים אישית את האתר לכל משתמש / להשתמש בפרסומות ממוקדות שעשויות לעניין במיוחד משתמשים מסוימים / תארו את המטרה/ות};
  1. רוב האתרים מאפשרים לכם לסרב לשימוש בעוגיות—למשל:
    1. באינטרנט אקספלורר (גרסה 10) אתם יכולים לחסום עוגיות בעזרת הגדרות עקיפת הטיפול בעוגיות הזמינות באמצעות לחיצה על “כלים,” “אפשרויות אינטרנט,” “פרטיות,” ואז “מתקדם”;
    2. בפיירפוקס (גרסה 24) אתם יכולים לחסום את כל העוגיות באמצעות לחיצה על “כלים,” “אפשרויות,” “פרטיות,” ובחירה של “השתמש בהגדרות מותאמות אישית עבור היסטוריה” מתוך התפריט הנפתח, ואז ביטול הזימון של “קבל עוגיות מאתרים”;
    3. ובכרום (גרסה 29), אתם יכולים לחסום את כל העוגיות באמצעות כניסה לתפריט “התאמה אישית ובקרה,” ואז ללחוץ על “הגדרות,” “הצג הגדרות מתקדמות,” ו-“הגדרות תוכן,” ואז לבחור באפשרות “חסום אתרים מהגדרה של נתונים” תחת הכותרת “עוגיות.”

לחסימה של כל העוגיות תהיה השפעה שלילית על נוחות השימוש של אתרים רבים. אם תחסמו עוגיות, לא תוכלו להשתמש בכל האפשרויות שבאתר שלנו.

  1. אתם יכולים למחוק עוגיות שכבר מאוחסנות במחשב שלכם—למשל:
    1. בדפדפן אינטרנט אקספלורר (גרסה 10), אתם צריכים למחוק קבצי עוגיות ידנית (תוכלו למצוא הוראות לכך בכתובת http://support.microsoft.com/kb/278835);
    2. בפיירפוקס (גרסה 24), אתם יכולים למחוק עוגיות באמצעות לחיצה על “כלים,” “אפשרויות,” ו-“פרטיות”, ואז לבחור “השתמש בהגדרות מותאמות אישית עבור היסטוריה”, וללחוץ על “הצג עוגיות,” ואז “הסר את כל העוגיות”;
    3. ובכרום (גרסה 29), אתם יכולים למחוק את כל העוגיות באמצעות כניסה לתפריט “התאמה אישית ובקרה,” ואז ללחוץ על “הגדרות,” “הצג הגדרות מתקדמות,” ו-“נקה נתוני גלישה,” ואז לבחור באפשרות “מחק עוגיות ונתונים אחרים של אתרים ותוספים,” ולבסוף ללחוץ “נקה נתוני גלישה.”
  2. למחיקה של עוגיות תהיה השפעה שלילית על נוחות השימוש של אתרים רבים.
0
    0
    עגלת הקניות שלך
    עגלת הקניות ריקהחזרה לחנות
    דילוג לתוכן